Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza chyba surówka z selera na świecie, wystarczy chwilka, trochę chęci i już mamy pyszny dodatek do obiadu.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 32
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 22
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 333
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 32
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 22
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 333
Składniki
Selera i jabłka obieramy. Seler trzemy na tarce o małych oczkach, natomiast jabłka na tarce o dużych oczkach. Pora dokładnie oczyszczamy i kroimy w pół paseczki. Wszystko wrzucamy do miski i dodajemy majonez, sól i pieprz.
Dokładnie mieszamy i odstawiamy na 10 minut do lodówki.
Smacznego !!!