Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza chyba surówka z selera na świecie, wystarczy chwilka, trochę chęci i już mamy pyszny dodatek do obiadu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13520
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7610
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13520
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7610
Składniki
Selera i jabłka obieramy. Seler trzemy na tarce o małych oczkach, natomiast jabłka na tarce o dużych oczkach. Pora dokładnie oczyszczamy i kroimy w pół paseczki. Wszystko wrzucamy do miski i dodajemy majonez, sól i pieprz.
Dokładnie mieszamy i odstawiamy na 10 minut do lodówki.
Smacznego !!!