Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza chyba surówka z selera na świecie, wystarczy chwilka, trochę chęci i już mamy pyszny dodatek do obiadu.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 46
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 649
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 454
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 118
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 46
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 649
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 454
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 118
Składniki
Selera i jabłka obieramy. Seler trzemy na tarce o małych oczkach, natomiast jabłka na tarce o dużych oczkach. Pora dokładnie oczyszczamy i kroimy w pół paseczki. Wszystko wrzucamy do miski i dodajemy majonez, sól i pieprz.
Dokładnie mieszamy i odstawiamy na 10 minut do lodówki.
Smacznego !!!