Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna i smaczna surówka do obiadu jak również solo do zajadania.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8713
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8713
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki. Seler pokroić w cieńkie paseczki. Cebulę posiekać a ogórki pokroić w kosteczkę. Przyprawić soląż i pieprzem,dodać szczyptę cukru i śmietanę. Wymieszać i odstawić na kilkanaście minut by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!