Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek na Świąteczny obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6516
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5487
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13540
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5317
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6516
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5487
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13540
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5317
Składniki
Wykonanie: Selera dokładnie oczyścić i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszać z majonezem, dodać pokrojoną cebulę i posiekany czosnek. Następnie przyprawić do smaku, połączyć z natką pietruszki, rodzynkami. Wyłożyć do salaterki i posypać płatkami migdałowymi uprażonymi na suchej patelni.