Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z selerem konserwowym w lekko słodkim wydaniu. Doskonała do pikantnych dań mięsnych.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3520
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 842
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3520
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 842
Składniki
Seler konserwowy odsączamy. Paprykę kroimy w kostkę. Mandarynki obieramy i dzielimy na cząstki. Plastry ananasa odsączamy i kroimy w kostkę. Do powyższych składników dodajemy żurawinę, olej i mieszamy. W razie potrzeby dosładzamy według uznania. Odstawiamy na 20 min. by smaki się przegryzły.