Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z selerem konserwowym w lekko słodkim wydaniu. Doskonała do pikantnych dań mięsnych.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12516
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1412
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13530
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5705
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12516
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1412
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13530
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5705
Składniki
Seler konserwowy odsączamy. Paprykę kroimy w kostkę. Mandarynki obieramy i dzielimy na cząstki. Plastry ananasa odsączamy i kroimy w kostkę. Do powyższych składników dodajemy żurawinę, olej i mieszamy. W razie potrzeby dosładzamy według uznania. Odstawiamy na 20 min. by smaki się przegryzły.