Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z selerem konserwowym w lekko słodkim wydaniu. Doskonała do pikantnych dań mięsnych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1670
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1670
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Składniki
Seler konserwowy odsączamy. Paprykę kroimy w kostkę. Mandarynki obieramy i dzielimy na cząstki. Plastry ananasa odsączamy i kroimy w kostkę. Do powyższych składników dodajemy żurawinę, olej i mieszamy. W razie potrzeby dosładzamy według uznania. Odstawiamy na 20 min. by smaki się przegryzły.