Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z selerem konserwowym w lekko słodkim wydaniu. Doskonała do pikantnych dań mięsnych.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 314
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 314
Składniki
Seler konserwowy odsączamy. Paprykę kroimy w kostkę. Mandarynki obieramy i dzielimy na cząstki. Plastry ananasa odsączamy i kroimy w kostkę. Do powyższych składników dodajemy żurawinę, olej i mieszamy. W razie potrzeby dosładzamy według uznania. Odstawiamy na 20 min. by smaki się przegryzły.