Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zbliżające się święta Wielkanocne, polecam :)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6269
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1938
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6269
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1938
 
         
         
                Składniki
Każdy plasterek boczku należy wytopić na suchej patelni. Stają się chrupiące. Jaja gotujemy na twardo, przeciskamy przez specjalne sitko o szerokim rozstawie oczek. Można również poszatkować nożem. Paprykę kroimy na drobną kostkę.To samo robimy z ogórkiem. Szczypiorek szatkujemy. Składniki mieszamy ze sobą, doprawiamy solą i pieprzem, na końcu dodajemy majonez. Kilka plasterków boczku kruszymy i dokładamy do sałatki.