Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ryżu , tuńczyka oraz warzyw, tworzy smaczną sałatkę na kolację i nie tylko.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 712
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 712
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wystudzić. Tuńczyka, kukurydzę osączyć. Ogórka umyć , obrać , pokroić w półkrążki. Oliwki przekroić na połowę. Wszystkie składniki umieścić w salaterce.
Paprykę umyć , pokroić w kostkę , dodać. Pieczarki pokroić na ćwiartki , dodać. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , dodać do sałatki , wymieszać. Schłodzić w lodówce aby smaki się wymieszały. Podawać porcje.