Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ryżu , tuńczyka oraz warzyw, tworzy smaczną sałatkę na kolację i nie tylko.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2647
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2647
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wystudzić. Tuńczyka, kukurydzę osączyć. Ogórka umyć , obrać , pokroić w półkrążki. Oliwki przekroić na połowę. Wszystkie składniki umieścić w salaterce.
Paprykę umyć , pokroić w kostkę , dodać. Pieczarki pokroić na ćwiartki , dodać. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , dodać do sałatki , wymieszać. Schłodzić w lodówce aby smaki się wymieszały. Podawać porcje.