Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Amerykańska surówka z białej kapusty jest łatwa i szybka w przygotowaniu. Może być także alternatywą dla tradycyjnego colesława.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 206
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 950
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 736
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 206
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 950
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 736
Składniki
Szatkujemy drobno kapustę posypujemy solą i odstawiamy na pół godziny, by trochę puściła sok.
Marchew kroimy w słupki, a jabłko w kostkę. Szczypiorek i orzechy drobno siekamy.
Przygotowujemy sos: majonez, ocet, musztardę mieszamy z odrobiną soli i świeżo mielonego pieprzu.
Następnie marchew, szczypiorek, orzechy, żurawinę, kawałki jabłka i przygotowany sos mieszamy z poszatkowaną kapustą.
W razie potrzeby doprawiamy jeszcze odrobiną soli. Amerykańska surówka z białej kapusty podawana może być np. z pieczonymi żeberkami i ziemniakami.