Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna sałatka wzorowana na libańskiej sałatce tabbouleh - tylko na bazie kaszy jaglanej. Do tego pomidorki, feta i granat oraz mnówsto ziół. Trzeba dobrze zacząć rok!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 61
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 138
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 393
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 252
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 61
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 138
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 393
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 252
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu i przestudzić.
Pomidorki pokroić w kostkę. Cebulki i zioła posiekać. Z granatu wyjąć pestki Fetę pokruszyć.
Kaszę wymiesząc z pomidorkami, ziołami, granatem, oliwą i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem ( w razie potrzeby można też dodać więcej soku z cytryny). Na koniec dodać pokruszoną fetę i ponownie delikatnie zmieszać