Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle świeża w smaku!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 781
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 781
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Pokrojoną fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkiej - jędrności. Kaszę kuskus zalałam wrzątkiem w proporcji 1 część kaszy 1,5 części wody, z odrobią soli. Ogórki i paprykę, cebulę, pokroiłam w kostkę, a pomidorki koktajlowe na połówki- jeśli się ma dużego pomidora to też trzeba go pokroić w kostkę. Nacie pokroiłam drobno. Gdy wszystko wystygło wymieszałam składniki, skropiłam dosyć obficie oliwą i sokiem z cytryny, posypałam pieprzem i odrobiną soli. Pychota!