Do góry

Sałatki Przepis na:

Tabule z fasolką szparagową

Tabule z fasolką szparagową

Autor:

Przepisów i artykułów: 706 Ocena: 14545

Dodano:

Odsłon: 1259

Niezwykle świeża w smaku!

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Tabule z fasolką szparagową

Przygotowanie

  1. Pokrojoną fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkiej - jędrności.
    Kaszę kuskus zalałam wrzątkiem w proporcji 1 część kaszy 1,5 części wody, z odrobią soli.
    Ogórki i paprykę, cebulę, pokroiłam w kostkę, a pomidorki koktajlowe na połówki- jeśli się ma dużego pomidora to też trzeba go pokroić w kostkę.

    Nacie pokroiłam drobno.

    Gdy wszystko wystygło wymieszałam składniki, skropiłam dosyć obficie oliwą i sokiem z cytryny, posypałam pieprzem i odrobiną soli.

    Pychota!



Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (23)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń