Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny sposób na wykorzystanie gotowanych warzyw z niedzielnego rosołu. Są bardzo aromatyczne, więc nasza sałatka będzie wyjątkowa.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 163
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 163
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Składniki
Pora drobno siekamy, pozostałe warzywa i jajka kroimy w kosteczkę. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy. Dodajemy majonez i musztardę i jeszcze raz mieszamy by składniki dobrze się połączyły. I gotowe! Smacznego!