Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny sposób na wykorzystanie gotowanych warzyw z niedzielnego rosołu. Są bardzo aromatyczne, więc nasza sałatka będzie wyjątkowa.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 44
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1697
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 44
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1697
Składniki
Pora drobno siekamy, pozostałe warzywa i jajka kroimy w kosteczkę. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy. Dodajemy majonez i musztardę i jeszcze raz mieszamy by składniki dobrze się połączyły. I gotowe! Smacznego!