Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny sposób na wykorzystanie gotowanych warzyw z niedzielnego rosołu. Są bardzo aromatyczne, więc nasza sałatka będzie wyjątkowa.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4463
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5900
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12685
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4463
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5900
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12685
Składniki
Pora drobno siekamy, pozostałe warzywa i jajka kroimy w kosteczkę. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy. Dodajemy majonez i musztardę i jeszcze raz mieszamy by składniki dobrze się połączyły. I gotowe! Smacznego!