Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 900
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2776
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3313
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 900
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2776
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3313
Składniki
Jeden woreczek gotujemy w osolonej wodzie, drugi w wodzie z solą i kurkumą. Odsączamy go i odstawiamy na kilkanaście minut do wystygnięcia. Fasolę, tuńczyka i groszek odcedzamy z zalewy. Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy na drobne kawałki. W misce kroimy układamy najpierw warstwę ryżu białego, następnie fasolę, ryż żółty, tuńczyka i groszek. Wierzch sałatki posypujemy papryką.