Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19646
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19646
Składniki
Jeden woreczek gotujemy w osolonej wodzie, drugi w wodzie z solą i kurkumą. Odsączamy go i odstawiamy na kilkanaście minut do wystygnięcia. Fasolę, tuńczyka i groszek odcedzamy z zalewy. Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy na drobne kawałki. W misce kroimy układamy najpierw warstwę ryżu białego, następnie fasolę, ryż żółty, tuńczyka i groszek. Wierzch sałatki posypujemy papryką.