Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, kolorowa sałatka z tuńczykiem to propozycja na śniadanie lub do zimnej płyty ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i przełożyć do miski, posmarować 2 łyżkami majonezu. Następnie dodać odcedzoną rybę i kukurydzę (układać warstwami). Następnie ułożyć ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę jaja oraz starty na dużych oczkach ser.
Resztę majonezu połączyć z musztardą i przyprawami (można dodać łyżkę jogurtu greckiego). Sałatkę zalać sosem i posypać skrojonym szczypiorkiem. Smacznego!