Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta, sylwester i inne imprezy.
Żółtka ścieramy na drobnych oczkach tarki, natomiast białka i ser żółty na grubszych. Cebulę siekamy na drobną kostkę. Na dno naczynia wykładamy ser i tuńczyka, smarujemy majonezem, posypujemy cebulką i żółtkami na które kładziemy szczypiorek.
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 47
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1203
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 47
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1203
Składniki
Żółtka ścieramy na drobnych oczkach tarki, natomiast białka i ser żółty na grubszych. Cebulę siekamy na drobną kostkę. Na dno naczynia wykładamy ser i tuńczyka, smarujemy majonezem, posypujemy cebulką i żółtkami na które kładziemy szczypiorek.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Sałatka ze śledzi marynowanych
Sałatki
Grillowane plastry młodej kapusty
Sałatki
Rukola w sosie musztardowo-miodowym
Sałatki
Majowa sałatka z porem
Sałatka ze śledzi marynowanych
Sałatka ze śledziami marynowanymi jest bardzo prosta w przygotowaniu, z prost...
Odsłon: 11
Grillowane plastry młodej kapusty
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 47