Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
tarka o grubym oczku, folia spożywcza
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
Śledzie układa się w foremce wyłożonej folią spożywczą, a potem warstwami układa się starte na grubym oczku warzywa i posiekany por i jaja. Por można przelać wrzątkiem na sicie aby nie był za ostry. Każdą warstwę smaruje się majonezem i posypuje się pieprzem. Lekko uciśniętą sałatkę odwraca się an półmisek.
Smacznego :)