Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
tarka o grubym oczku, folia spożywcza
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2661
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1048
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2661
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1048
Składniki
Śledzie układa się w foremce wyłożonej folią spożywczą, a potem warstwami układa się starte na grubym oczku warzywa i posiekany por i jaja. Por można przelać wrzątkiem na sicie aby nie był za ostry. Każdą warstwę smaruje się majonezem i posypuje się pieprzem. Lekko uciśniętą sałatkę odwraca się an półmisek.
Smacznego :)