Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
tarka o grubym oczku, folia spożywcza
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 705
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22731
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45302
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 705
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22731
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45302
Składniki
Śledzie układa się w foremce wyłożonej folią spożywczą, a potem warstwami układa się starte na grubym oczku warzywa i posiekany por i jaja. Por można przelać wrzątkiem na sicie aby nie był za ostry. Każdą warstwę smaruje się majonezem i posypuje się pieprzem. Lekko uciśniętą sałatkę odwraca się an półmisek.
Smacznego :)