Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
tarka o grubym oczku, folia spożywcza
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 133
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1159
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 462
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 133
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1159
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 462
Składniki
Śledzie układa się w foremce wyłożonej folią spożywczą, a potem warstwami układa się starte na grubym oczku warzywa i posiekany por i jaja. Por można przelać wrzątkiem na sicie aby nie był za ostry. Każdą warstwę smaruje się majonezem i posypuje się pieprzem. Lekko uciśniętą sałatkę odwraca się an półmisek.
Smacznego :)