Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej niezwykły aromat i smak. Może stanowić dodatek do obiadu, bądź być samodzielnym daniem. Polecam.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 447
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 447
Składniki
Sałatę oczyścić i rozdrobnić. Marchew, pietruszkę, selera oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę oczyścić z nasion i wraz z cebulą drobno pokroić. Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Składniki na sos dokładnie wymieszać, dodać do warzyw, dodać posiekany szczypiorek i wymieszać.