Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej niezwykły aromat i smak. Może stanowić dodatek do obiadu, bądź być samodzielnym daniem. Polecam.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 791
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425157
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10732
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 791
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425157
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10732
Składniki
Sałatę oczyścić i rozdrobnić. Marchew, pietruszkę, selera oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę oczyścić z nasion i wraz z cebulą drobno pokroić. Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Składniki na sos dokładnie wymieszać, dodać do warzyw, dodać posiekany szczypiorek i wymieszać.