Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej niezwykły aromat i smak. Może stanowić dodatek do obiadu, bądź być samodzielnym daniem. Polecam.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 42
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 275
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 42
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 275
Składniki
Sałatę oczyścić i rozdrobnić. Marchew, pietruszkę, selera oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę oczyścić z nasion i wraz z cebulą drobno pokroić. Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Składniki na sos dokładnie wymieszać, dodać do warzyw, dodać posiekany szczypiorek i wymieszać.