Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z jajkiem, rzeżuchą i rzodkiewkami. Sprawdzi się nie tylko w okresie Wielkanocy, ale o każdej innej porze roku, kiedy warzywa mają najlepszy smak.
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 114
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34470
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 897
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 772
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 127
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 114
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34470
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 897
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 772
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 127
Składniki
Na talerzu ułożyć mix sałat, szpinak, jajka pokrojone na ósemki. Dodać pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe, rzodkiewkę i ogórka pokrojone w plasterki oraz cebulę pokrojoną w pióra.
Składniki sosu połączyć.
Sałatkę polać sosem i posypać rzeżuchą. Podawać od razu po przygotowaniu.