Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z jajkiem, rzeżuchą i rzodkiewkami. Sprawdzi się nie tylko w okresie Wielkanocy, ale o każdej innej porze roku, kiedy warzywa mają najlepszy smak.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17487
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6675
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17487
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6675
 
         
         
                Składniki
Na talerzu ułożyć mix sałat, szpinak, jajka pokrojone na ósemki. Dodać pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe, rzodkiewkę i ogórka pokrojone w plasterki oraz cebulę pokrojoną w pióra.
Składniki sosu połączyć.
Sałatkę polać sosem i posypać rzeżuchą. Podawać od razu po przygotowaniu.