Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z jajkiem, rzeżuchą i rzodkiewkami. Sprawdzi się nie tylko w okresie Wielkanocy, ale o każdej innej porze roku, kiedy warzywa mają najlepszy smak.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1296
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1750
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9073
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1296
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1750
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9073
Składniki
Na talerzu ułożyć mix sałat, szpinak, jajka pokrojone na ósemki. Dodać pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe, rzodkiewkę i ogórka pokrojone w plasterki oraz cebulę pokrojoną w pióra.
Składniki sosu połączyć.
Sałatkę polać sosem i posypać rzeżuchą. Podawać od razu po przygotowaniu.