Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z jajkiem, rzeżuchą i rzodkiewkami. Sprawdzi się nie tylko w okresie Wielkanocy, ale o każdej innej porze roku, kiedy warzywa mają najlepszy smak.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414636
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414636
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Składniki
Na talerzu ułożyć mix sałat, szpinak, jajka pokrojone na ósemki. Dodać pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe, rzodkiewkę i ogórka pokrojone w plasterki oraz cebulę pokrojoną w pióra.
Składniki sosu połączyć.
Sałatkę polać sosem i posypać rzeżuchą. Podawać od razu po przygotowaniu.