Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, bo jej kolory i świeżość oddają urok tej przepięknej pory roku. Niezwykle chrupiąca i orzeźwiająca, z powodzeniem można zjeść ją solo lub podać do obiadu. Znakomicie sprawdzi się również jako dodatek do mięs z grilla :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1132
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5665
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8762
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18162
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1132
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5665
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8762
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18162
Składniki
Wszystkie składniki kroimy w drobne paseczki, dodajemy cukru, kilka kropli cytryny i skrapiamy oliwą. Dokładnie mieszamy.
Sałatka przed podaniem powinna postać 15 minut w celu zintegrowania się smaków.