Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, bo jej kolory i świeżość oddają urok tej przepięknej pory roku. Niezwykle chrupiąca i orzeźwiająca, z powodzeniem można zjeść ją solo lub podać do obiadu. Znakomicie sprawdzi się również jako dodatek do mięs z grilla :)
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1899
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 38
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 786
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 926
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 235
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1899
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 38
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 786
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 926
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 235
Składniki
Wszystkie składniki kroimy w drobne paseczki, dodajemy cukru, kilka kropli cytryny i skrapiamy oliwą. Dokładnie mieszamy.
Sałatka przed podaniem powinna postać 15 minut w celu zintegrowania się smaków.