Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczna i smaczna - królowa imprez.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34659
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 903
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 239
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3893
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34659
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 903
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 239
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3893
Składniki
Filet umyć, pokroić w kostkę doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą gyros. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju , usmażyć kostki fileta. Awokado umyć obrać , pokroić w kostkę. Pomidora umyć , pokroić w kostkę. Granat przekroić wyłuskać pestki. Składniki umieścić w salaterce.
Sałatę umyć, porwać na drobno. Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w ósemki. Ser feta pokroić w kostkę, dodać do salaterki.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, pozostawić 1 godzinę aby smaki się wymieszały. Przygotować sos: Do małego słoiczka wlać 4 łyżki oleju dodać musztardę, miód, sok z cytryny , doprawić solą i pieprzem, mieszać energicznie do uzyskania jednolitej konsystencji. Polewać każdą porcję przed podaniem.