Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł z książki J.Olivera,serdecznie polecam:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7449
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2373
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7449
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2373
Składniki
Masło rozpuścić ,wbić jajka ,posolić popieprzyć i smażyć na małym ogniu by jajecznica zbyt szybko się nie ścięła. Dodać starty ser i lekko zasmażyć. Kromki zrumienić na patelni,na gorące położyć jajecznicę,posypać natką i zajadać. Smacznego życzę!