Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł z książki J.Olivera,serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8576
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8576
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Składniki
Masło rozpuścić ,wbić jajka ,posolić popieprzyć i smażyć na małym ogniu by jajecznica zbyt szybko się nie ścięła. Dodać starty ser i lekko zasmażyć. Kromki zrumienić na patelni,na gorące położyć jajecznicę,posypać natką i zajadać. Smacznego życzę!