Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziarno amarantusa jest źródłem białka, wit. B6 , kwasu foliowego, żelaza, cynku, magnezu, potasu i wapnia. Posiada wysoką zawartość błonnika.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5299
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12760
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5299
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12760
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Składniki
Ziarna amarantusa gotujemy na małym ogniu ok 15 min. Następnie odcedzamy na sitku.