Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na śniadanie szczególnie dla naszych małych niejadków ;-P
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35697
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35697
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
        
        
                Składniki
Wszystkie składniki oprócz białek wymieszać i wstawić na 15-30 min do lodówki. W tym czasie ubić białka na sztywną pianę i połączyć z resztą masy.
Smażyć na malutkiej patelni, na maśle, na złocistobrązowy kolor. Podawać z czym tylko mamy ochotę, amerykanie jedzą je z syropem klonowym i też tak polecam plus owoce oczywiście sprawdza się też z dżemem bitą śmietana itp. smacznego.