Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na śniadanie szczególnie dla naszych małych niejadków ;-P
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16021
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4859
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16021
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4859
Składniki
Wszystkie składniki oprócz białek wymieszać i wstawić na 15-30 min do lodówki. W tym czasie ubić białka na sztywną pianę i połączyć z resztą masy.
Smażyć na malutkiej patelni, na maśle, na złocistobrązowy kolor. Podawać z czym tylko mamy ochotę, amerykanie jedzą je z syropem klonowym i też tak polecam plus owoce oczywiście sprawdza się też z dżemem bitą śmietana itp. smacznego.