Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, włoskie śniadanie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1927
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3877
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3684
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 478
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1927
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3877
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3684
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 478
Składniki
1) Bagietkę przekroić na pół, a następnie wzdłuż. Każdą część posmarować majonezem.
Pomidory i roszponkę umyć. Osuszyć. Mozzarellę pokroić w plasterki, a następnie każdy plasterek przeciąć na pół.
Na bagietce ułożyć roszponkę, a następnie na przemian mozzarellę i pomidorki.
Całość posypać solą morską i świeżo zmielonym pieprzem. Polać po wierzchu oliwą z oliwek.