Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, jest po prostu pyszny.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 312
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2261
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2962
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 650
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 312
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2261
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2962
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 650
Składniki
Biały ser pokroić w kostkę. Posypać obficie przyprawą i solą. Przełożyć do słoika.
Dodać pomidory. Zalać olejem lnianym. Słoik zamknąć i obrócić kilka razy, żeby wszystko się dobrze wymieszało. Pozostawić w lodówce na 2-3 dni, ale można zostawić na dłużej, to ser będzie jeszcze lepszy. Olej wykorzystywać np. do sałatek.
Smacznego.