Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta to jedno z tych dań śniadaniowych, które mi się nigdy nie znudzą. W zasadzie to tylko od nas zależy, z czym zjemy te chrupiące zapiekane w piekarniku bagietki. Tym razem wersja z awokado i salsą pomidorową.
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29053
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 254
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 134
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 74
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33684
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2525
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29053
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 254
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 134
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 74
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33684
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2525
Składniki
Oliwę zmieszać z przeciśniętym czosnkiem. Pomidory pokroić w plastry i usunąć gniazda nasienne. Następnie drobno pokroić w kosteczkę. Papryczkę również drobno pokroić i wymieszać z pomidorami. Dodać posiekaną zieleninę, doprawić solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny lub limonki. Awokado obrać i rozgnieść widelcem na pastę. Doprawić solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny lub limonki. Bagietki pokroić po skosie na kromki. Każdą posmarować oliwą i włożyć na ok. 5 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni do zrumienienia. Wyjąć, posmarować pastą z awokado i nałożyć salsę pomidorową. SMACZNEGO!!!