Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowa, a do tego pełna słodkich smaków lata :)
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 49
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 408
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 62
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 49
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 408
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 62
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (do wchłonięcia całego płynu), cały czas mieszając.
Do ugotowanej kaszy dodać stevię i wymieszać w pokrojonymi brzoskwiniami oraz borówkami.
Morele obrać ze skórki, zblendować na mus i wymieszać z pokrojonymi na mniejsze kawałki morelami suszonymi.
Całość przełożyć do mieseczki, polać musem i obsypać borówkami.