Do góry

Śniadania Przepis na:

Brzoskwiniowa kasza kukurydziana z musem morelowym i borówkami

Brzoskwiniowa kasza kukurydziana z musem morelowym i borówkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 553

Dodano:

Odsłon: 710

Bezglutenowa, a do tego pełna słodkich smaków lata :)

Składniki

  • kasza kukurydziana 4 łyżki
  • borówki pół szklanki
  • morele suszone 3 sztuki
  • morele świeże 3 sztuki
  • brzoskwinia 1 sztuka
  • stevia 1 łyżeczka
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Brzoskwiniowa kasza kukurydziana z musem morelowym i borówkami

Przygotowanie

  1. Kaszę kukurydzianą ugotować (do wchłonięcia całego płynu), cały czas mieszając.

  2. Do ugotowanej kaszy dodać stevię i wymieszać w pokrojonymi brzoskwiniami oraz borówkami.

  3. Morele obrać ze skórki, zblendować na mus i wymieszać z pokrojonymi na mniejsze kawałki morelami suszonymi.

  4. Całość przełożyć do mieseczki, polać musem i obsypać borówkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń