Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowa, a do tego pełna słodkich smaków lata :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1605
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1013
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1605
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1013
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (do wchłonięcia całego płynu), cały czas mieszając.
Do ugotowanej kaszy dodać stevię i wymieszać w pokrojonymi brzoskwiniami oraz borówkami.
Morele obrać ze skórki, zblendować na mus i wymieszać z pokrojonymi na mniejsze kawałki morelami suszonymi.
Całość przełożyć do mieseczki, polać musem i obsypać borówkami.