Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowa, a do tego pełna słodkich smaków lata :)
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666244
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 70
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 513
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5720
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666244
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 70
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 513
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5720
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (do wchłonięcia całego płynu), cały czas mieszając.
Do ugotowanej kaszy dodać stevię i wymieszać w pokrojonymi brzoskwiniami oraz borówkami.
Morele obrać ze skórki, zblendować na mus i wymieszać z pokrojonymi na mniejsze kawałki morelami suszonymi.
Całość przełożyć do mieseczki, polać musem i obsypać borówkami.