Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, słodkie śniadanko idealne dla małych jak i dużych dzieci. Polecam!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Składniki
Białko jajka ubijam. Budyń rozpuszczam w mleku. Do ubitego białka dodaje żółtko i budyń z mlekiem i delikatnie mieszam. Smaze na patelni bez tłuszczu na małym ogniu pod przykryciem po ok 3-4 min z każdej strony. Smacznego!