Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj postanowiłam zrobić bułki w jajku trochę inaczej - i wyszły znakomite. Są bardzo mięciutkie w środku, chrupiące na zewnątrz, a ser podkreśla smak.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Jajka wbić do głębokiego talerza, dodać przyprawy i mleko. Roztrzepać widelcem albo rózgą. Bułki pokroić na małe kromki. Kromki obtaczać w roztrzepanym jajku z obu stron. Na patelni rozgrzać smalec, położyć obtaczane kromki i smażyć na złoty kolor z obu stron. Usmażone przełożyć na talerz i oprószyć startym żółtym serem. Gotowe.