Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki zapiekane z serem i szynką można podać na śniadanie lub kolację. Smaczne, chrupiące, uwielbiane przez dzieci!
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17403
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1088
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6274
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17403
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1088
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6274
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
Składniki
Bułki kajzerki nacinamy tak jak przebiegają wgłębienia na bułkach
W miejsce nacięć wciskamy szynkę - ja plasterek rozrywam na kilka części i umieszczam we wgłębieniach
Ser ścieramy i również wkładamy go do nacięć. Posypujemy mieloną papryką
Bułki wkładamy do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i pieczemy, aż ser się ładnie rozpuści, a bułki zrobią się chrupiące - do 10 minut
Podajemy z keczupem