Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki zapiekane z serem i szynką można podać na śniadanie lub kolację. Smaczne, chrupiące, uwielbiane przez dzieci!
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 834
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 199
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 346
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 274
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 834
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 199
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 346
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 274
Składniki
Bułki kajzerki nacinamy tak jak przebiegają wgłębienia na bułkach
W miejsce nacięć wciskamy szynkę - ja plasterek rozrywam na kilka części i umieszczam we wgłębieniach
Ser ścieramy i również wkładamy go do nacięć. Posypujemy mieloną papryką
Bułki wkładamy do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i pieczemy, aż ser się ładnie rozpuści, a bułki zrobią się chrupiące - do 10 minut
Podajemy z keczupem