Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki zapiekane z serem i szynką można podać na śniadanie lub kolację. Smaczne, chrupiące, uwielbiane przez dzieci!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5366
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5366
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
Bułki kajzerki nacinamy tak jak przebiegają wgłębienia na bułkach
W miejsce nacięć wciskamy szynkę - ja plasterek rozrywam na kilka części i umieszczam we wgłębieniach
Ser ścieramy i również wkładamy go do nacięć. Posypujemy mieloną papryką
Bułki wkładamy do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i pieczemy, aż ser się ładnie rozpuści, a bułki zrobią się chrupiące - do 10 minut
Podajemy z keczupem