Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki zapiekane z serem i szynką można podać na śniadanie lub kolację. Smaczne, chrupiące, uwielbiane przez dzieci!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2774
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2774
Składniki
Bułki kajzerki nacinamy tak jak przebiegają wgłębienia na bułkach
W miejsce nacięć wciskamy szynkę - ja plasterek rozrywam na kilka części i umieszczam we wgłębieniach
Ser ścieramy i również wkładamy go do nacięć. Posypujemy mieloną papryką
Bułki wkładamy do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i pieczemy, aż ser się ładnie rozpuści, a bułki zrobią się chrupiące - do 10 minut
Podajemy z keczupem