Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka Caprese podana na ciepło, w formie małych kanapeczek. Moim zdaniem warto spróbować ponieważ smakuje i prezentuje się fantastycznie. Przepis zaczerpnięty ze strony Smaker.pl: https://smaker.pl/przepisy-sniadania/przepis-zapiekanki-caprese,179835,fafiatko.html
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32557
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 75
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 913
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32557
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 75
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 913
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Składniki
Chleb orkiszowy pełnoziarnisty kroimy na kromki o wymiarach 6 centymetrów x 4 centymetry (mniej więcej) i smarujemy zielonym pesto. Następnie na wszystkie kromki układamy po jednym plasterku mozzarelli i plasterku pomidora. Tak przygotowane przekąski układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy w piekarniku o temperaturze 180 stopni przez 10- 15 minut. Podajemy na gorąco udekorowane listkami świeżej bazylii. Smacznego.