Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka Caprese podana na ciepło, w formie małych kanapeczek. Moim zdaniem warto spróbować ponieważ smakuje i prezentuje się fantastycznie. Przepis zaczerpnięty ze strony Smaker.pl: https://smaker.pl/przepisy-sniadania/przepis-zapiekanki-caprese,179835,fafiatko.html
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1434
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1434
Składniki
Chleb orkiszowy pełnoziarnisty kroimy na kromki o wymiarach 6 centymetrów x 4 centymetry (mniej więcej) i smarujemy zielonym pesto. Następnie na wszystkie kromki układamy po jednym plasterku mozzarelli i plasterku pomidora. Tak przygotowane przekąski układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy w piekarniku o temperaturze 180 stopni przez 10- 15 minut. Podajemy na gorąco udekorowane listkami świeżej bazylii. Smacznego.