Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta potrawa przekazywana z dziada pradziada. W okresie przedświątecznym to nasze codzienne śniadanie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4441
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1426
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4441
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1426
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Składniki
Cebule obieramy i drobno siekamy. Wkładamy do miseczki, posypujemy lekko solą, mieszamy i odstawiamy na chwilę, by cebula zmiękła. Zalewamy olejem. Podajemy z dużą ilością dobrego chleba.