Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie nieco inne smarowidło do chlebka nie zawierające konserwantów.
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 99
Idealna przekąska na gorące dni. Szybko, zdrowo i pysznie. Najlepsze dla dzie...
Odsłon: 288
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 707
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 852
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 99
Idealna przekąska na gorące dni. Szybko, zdrowo i pysznie. Najlepsze dla dzie...
Odsłon: 288
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 707
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 852
Składniki
Jedną cebulkę kroimy w piórka, lekko solimy, dusimy. Do podduszonej cebuli dodajemy wątróbkę, pokrojony czosnek, dusimy do miękkości. Studzimy. Wszystko razem miksujemy blenderem ( olej również). Dodajemy połowę roztopionego masła, doprawiamy do smaku solą i pozostałymi przyprawami. Wykładamy masę do miseczki. Drugą cebulę kroimy w piórka i rumienimy na odrobinie oleju. Wykładamy ją na wierzch wątrobianki. Rozpuszczamy resztę masła i lekko tężejące wylewamy na wierzch wątrobianki obłożony cebulą. Schładzamy w lodówce, szczelnie przykryte folią. Najlepiej smakuje ze świeżutkim chlebem bądź bułeczkami. Smacznego!