Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeżeli nie mamy mąki ryżowej wystarczy w młynku do kawy zmielić suchy ryż :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25899
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3111
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25899
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3111
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Składniki
Do miski dodać obie mąki, drożdże, sól i trochę wody. Wyrabiać mikserem z hakami w trakcie wyrabiania dolewać wodę i wyrabiać. Wyrobione ciasto posypać z wierzchu mąką, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do keksówki i ponownie odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez 40 minut.