Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, smażone kromki swojskiego wypieku chleba, wcześniej moczone w rozbełtanym jajku. Jest to idealny sposób na wykorzystanie czerstwego chleba.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1576
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1576
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5073
Składniki
Wbijamy jajka do głębszego talerza solimy, pieprzymy i roztrzepujemy widelcem w tak przygotowanym jajku moczymy kromki chleba i smażymy na gorącej patelni z obu stron na złoty kolor. Tak usmażone kromki chleba kładziemy na ręczniczki papierowe w celu odtłuszczenia z tłuszczu na którym go smażyliśmy.
Podajemy ze szklanką mleka. Smacznego :)