Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowe pieczywo! Staram się czasem dodać jakiś ciekawy składnik, by jeszcze bardziej je urozmaicić ;)
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 938
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4183
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 266
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 777
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3628
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 748
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 938
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4183
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 266
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 777
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3628
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 748
Składniki
Drożdże zasypać cukrem i poczekać, aż się rozpuszczą. Następnie dodać pozostałe składniki, w tym umyty, osuszony i drobno pokrojony szpinak i wymieszać. Wyrobione ciasto przykryć ściereczką i odstawić do podwojenia objętości w ciepłe miejsce.
Następnie przełożyć do keksówki wysmarowanej oliwą i poczekać jeszcze ok. 15 min. Piec w temp. 200 stopni przez ok. 20-25 min. Smacznego!