Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdemu się wydaje, że upieczenie chleba jest trudne, wcale tak nie jest, dlatego warto się przekonać. Chleb kupny nie tylko jest drogi, ale nie jest tak długo świeży jak upieczony samemu.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2181
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421414
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2069
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2181
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421414
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2069
Składniki
1. Do miski wsypuję mąki, cukier, sól, płatki owsiane, żurawinę oraz wlewam drożdże rozpuszczone w wodzie. Całość dokładnie mieszam i odstawiam na 2 godziny w ciepłe miejsce. 2. Następnie ciasto przekładam do keksówki i piekę w rozgrzanym piekarniku 50 minut w 180°C.
3. Chlebek gotowy.
4. Smacznego