Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i chrupiący chlebek w jajku to świetny pomysł na pyszne ciepłe śniadanko, podwieczorek czy kolację. Pyszne jedzonko które pamiętam z dzieciństwa.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 510
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13465
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2727
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 510
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13465
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2727
Składniki
Jajka roztrzep widelcem, dopraw solą i pieprzem. Na patelni rozgrzej masło. Każdą kromkę obtocz z obu stron w jajku i od razu smaż z obu stron na gorącym maśle na złoty kolor.
Usmażony chleb przełóż na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu.
Podawaj na gorąco posypane cebulką i szczypiorkiem. Smacznego.