Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i chrupiący chlebek w jajku to świetny pomysł na pyszne ciepłe śniadanko, podwieczorek czy kolację. Pyszne jedzonko które pamiętam z dzieciństwa.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Jajka roztrzep widelcem, dopraw solą i pieprzem. Na patelni rozgrzej masło. Każdą kromkę obtocz z obu stron w jajku i od razu smaż z obu stron na gorącym maśle na złoty kolor.
Usmażony chleb przełóż na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu.
Podawaj na gorąco posypane cebulką i szczypiorkiem. Smacznego.