Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z masełkiem smakuje wybornie.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Składniki
Wykonanie: Jajka, cukier, aromat, śmietanę utrzeć mikserem. Wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia i skórkę pomarańczową, dokładnie wymieszać. Gotowe ciasto przelać do przygotowanej formy keksowej. Piec w temperaturze 170 stopni około 40 minut.