Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z masełkiem smakuje wybornie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Składniki
Wykonanie: Jajka, cukier, aromat, śmietanę utrzeć mikserem. Wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia i skórkę pomarańczową, dokładnie wymieszać. Gotowe ciasto przelać do przygotowanej formy keksowej. Piec w temperaturze 170 stopni około 40 minut.