Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z masełkiem smakuje wybornie.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 1004
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 347
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 143
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 1004
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 347
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 143
Składniki
Wykonanie: Jajka, cukier, aromat, śmietanę utrzeć mikserem. Wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia i skórkę pomarańczową, dokładnie wymieszać. Gotowe ciasto przelać do przygotowanej formy keksowej. Piec w temperaturze 170 stopni około 40 minut.