Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto szpinakowe z pieczarkami i serem
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7678
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 96
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7678
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 96
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258493
Składniki
Przygotowanie nadzienia: cebulę pokroić w kostkę, grzyby w kostkę. Na patelni przesmażyć cebulę z grzybami, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przygotowanie ciasta: Do jajek dodać śmietanę, sól, proszek do pieczenia, rozmrożony szpinak, mąkę i wszystko wymieszać do uzyskania gładkości. Nasmaruj naczynie do pieczenia olejem roślinnym, rozłóż ciasto. Na wierzch wyłożyć nadzienie grzybowe. Na wierzchu posyp startym serem. Ciasto piec 25 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.