Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto szpinakowe z pieczarkami i serem
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 627
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3821
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 741
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 627
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3821
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 741
Składniki
Przygotowanie nadzienia: cebulę pokroić w kostkę, grzyby w kostkę. Na patelni przesmażyć cebulę z grzybami, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przygotowanie ciasta: Do jajek dodać śmietanę, sól, proszek do pieczenia, rozmrożony szpinak, mąkę i wszystko wymieszać do uzyskania gładkości. Nasmaruj naczynie do pieczenia olejem roślinnym, rozłóż ciasto. Na wierzch wyłożyć nadzienie grzybowe. Na wierzchu posyp startym serem. Ciasto piec 25 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.