Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto szpinakowe z pieczarkami i serem
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Przygotowanie nadzienia: cebulę pokroić w kostkę, grzyby w kostkę. Na patelni przesmażyć cebulę z grzybami, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przygotowanie ciasta: Do jajek dodać śmietanę, sól, proszek do pieczenia, rozmrożony szpinak, mąkę i wszystko wymieszać do uzyskania gładkości. Nasmaruj naczynie do pieczenia olejem roślinnym, rozłóż ciasto. Na wierzch wyłożyć nadzienie grzybowe. Na wierzchu posyp startym serem. Ciasto piec 25 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.