Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konkretna kanapka na bazie puszystego croissanta. Halloumi, suszone pomidory i granat tworzą ciekawe smakowe połączenie.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1263
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14833
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 853
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1263
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14833
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 853
Składniki
Ser halloumi smarujemy olejem i smażymy z obu stron, aż do zarumienienia. Rogaliki rozcinamy, smarujemy masłem lub sosem. Do każdego croissanta wkładamy sałatę i rukolę, pokrojone oliwki i suszone pomidory, pestki granatu oraz usmażony ser. Podajemy od razu.