Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i bardzo delikatne burgery:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 832
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 832
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Pierś drobniutko pokroić i usmażyć. Cukinię zetrzeć na grubych oczkach tarła,nasolić łyżeczką soli i po 15min.odcisnąć z wody. Dać do miski cukinię ,podsmażoną pierś,bułkę tartą,jajka ,papryczkę oraz przyprawy. Masę dobrze wyrobić,jeśli by była rzadka dosypać tartej bułki. Doprawić do smaku ,z solą uważać bo wcześniej cukinia była solona. Formować jak kotlety mielone,obtoczyć w bułce i smażyć na złoty kolor. Bułki przeciąć na pół ,na spodnią część położyć plaster sera żółtego i zapiec w piekarniku. Na bułkę położyć burgera,warzywa,majonez..to już nasza inwencja co damy.
Smacznego życzę!