Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i bardzo delikatne burgery:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4959
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5838
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7542
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4959
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5838
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7542
Składniki
Pierś drobniutko pokroić i usmażyć. Cukinię zetrzeć na grubych oczkach tarła,nasolić łyżeczką soli i po 15min.odcisnąć z wody. Dać do miski cukinię ,podsmażoną pierś,bułkę tartą,jajka ,papryczkę oraz przyprawy. Masę dobrze wyrobić,jeśli by była rzadka dosypać tartej bułki. Doprawić do smaku ,z solą uważać bo wcześniej cukinia była solona. Formować jak kotlety mielone,obtoczyć w bułce i smażyć na złoty kolor. Bułki przeciąć na pół ,na spodnią część położyć plaster sera żółtego i zapiec w piekarniku. Na bułkę położyć burgera,warzywa,majonez..to już nasza inwencja co damy.
Smacznego życzę!