Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre śniadanie to gwarancja dobrego samopoczucia. Po takim śniadaniu wiem, że dałam swojemu organizmowi wszystko co najlepsze. Komosę pełną białka, orzechy pełne kwasów omega 3, cynamon działający przeciwzapalnie, miechunkę z dość wysoką zawartością witaminy C.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11687
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11687
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
Komosę wypłukaj na sicie i przełóż do rondla, dodaj drobno, wlej 1,5 szklanki wody i zacznij gotować. W połowie gotowania dodaj pokrojone w kostkę jabłko. Całość gotuj jakieś 15 minut. Na koniec wspyp cynamon i wymieszaj. Przełóż na miseczki i posyp prażonymi orzechami, rodzynkami i miechunką.