Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała porcja zdrowia, wspaniały smak!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Składniki
Do 200 ml mleka wsypałam 4 łyżki owsianych otrąb. Gotowałam ok. 2 minuty co jakis czas mieszając. Po tym czasie wyłączyłam gaz i przykryłam, aby się nie utworzył kożuch. Kiedy owsianka trochę ostygła, dodałam łyżeczkę kakao i czubatą łyżeczkę miodu. Wymieszałam dokładnie. Wlałam do miseczki, posypałam posiekanymi włoskimi orzechami.