Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała porcja zdrowia, wspaniały smak!
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10266
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 1075
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 74
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 75
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 59
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10266
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 1075
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 74
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 75
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 59
Składniki
Do 200 ml mleka wsypałam 4 łyżki owsianych otrąb. Gotowałam ok. 2 minuty co jakis czas mieszając. Po tym czasie wyłączyłam gaz i przykryłam, aby się nie utworzył kożuch. Kiedy owsianka trochę ostygła, dodałam łyżeczkę kakao i czubatą łyżeczkę miodu. Wymieszałam dokładnie. Wlałam do miseczki, posypałam posiekanymi włoskimi orzechami.