Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała porcja zdrowia, wspaniały smak!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2615
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2615
Składniki
Do 200 ml mleka wsypałam 4 łyżki owsianych otrąb. Gotowałam ok. 2 minuty co jakis czas mieszając. Po tym czasie wyłączyłam gaz i przykryłam, aby się nie utworzył kożuch. Kiedy owsianka trochę ostygła, dodałam łyżeczkę kakao i czubatą łyżeczkę miodu. Wymieszałam dokładnie. Wlałam do miseczki, posypałam posiekanymi włoskimi orzechami.