Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kremowy dip z awokado, serka wiejskiego i szpinaku. Tak przygotowany dip jest idealny jako pasta do kanapek, nadzienie do jajek lub nawet sos do spaghetti.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2622
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421742
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2145
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2622
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421742
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2145
Składniki
Do wysokiego naczynia przekładamy serek, obrane awokado i szpinak. Miksujemy do uzyskania gładkiej kremowej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Posypujemy cienkimi plasterkami rzodkiewki. Taki dip świetnie smakuje na świeżym pieczywie, z warzywami pokrojonymi w słupki, na jajkach ugotowanych na twardo lub jako sos do spaghetti. Sposobów jego użycia jest wiele w zależności co wam wyobraźnia podpowiada.