Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kremowy dip z awokado, serka wiejskiego i szpinaku. Tak przygotowany dip jest idealny jako pasta do kanapek, nadzienie do jajek lub nawet sos do spaghetti.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 38
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 97
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2818
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4180
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 38
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 97
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2818
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4180
Składniki
Do wysokiego naczynia przekładamy serek, obrane awokado i szpinak. Miksujemy do uzyskania gładkiej kremowej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Posypujemy cienkimi plasterkami rzodkiewki. Taki dip świetnie smakuje na świeżym pieczywie, z warzywami pokrojonymi w słupki, na jajkach ugotowanych na twardo lub jako sos do spaghetti. Sposobów jego użycia jest wiele w zależności co wam wyobraźnia podpowiada.