Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowe musli. Każdy może skomponować swoje, w/g upodobania. Polecam :)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 316
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 480
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1192
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 316
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 480
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1192
Składniki
Bakalie należy pokroić na mniejsze kawałki, orzechy posiekać, banany połamać. Dno dużej blachy do pieczenia wyłożyć papierem. Wysypać wymieszane z płatkami bakalie. Polać miodem i lekko przemieszać. Piec 20 minut w 160*. Co pięć minut nalezy uchylić piekarnik i wymieszać łyżką. Po upieczeniu pozostawić w lekko uchylonym piekarniku, aż musli przestygnie. Smacznego.