Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowe musli. Każdy może skomponować swoje, w/g upodobania. Polecam :)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 360
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 819
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 360
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 819
Składniki
Bakalie należy pokroić na mniejsze kawałki, orzechy posiekać, banany połamać. Dno dużej blachy do pieczenia wyłożyć papierem. Wysypać wymieszane z płatkami bakalie. Polać miodem i lekko przemieszać. Piec 20 minut w 160*. Co pięć minut nalezy uchylić piekarnik i wymieszać łyżką. Po upieczeniu pozostawić w lekko uchylonym piekarniku, aż musli przestygnie. Smacznego.