Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy sposób aby nie marnować nadmiaru pieczywa w domu lub nie wyrzucać czerstwych bułek lub chleba to zrobienie z nich zapiekanek! Takie domowe są najlepsze. Dodajemy ulubione dodatki oraz sosy i pyszna kolacja na ciepło gotowa. Polecam!
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 293
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1629
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 293
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1629
Składniki
Cebulę oraz pieczarki obieramy, oczyszczamy i kroimy w kostkę. Pokrojone podsmażamy na patelni aby straciły surowość.
Bułki kroimy na połowę, smarujemy masłem lub moczymy chwileczkę w mleku jeśli mamy twarde pieczywo. Układamy podsmażone pieczarki z cebulką i posypujemy żółtym serem
Wkładamy do nagrzanego do 180 st piekarnika i pieczemy ok 10 min. aż ser się rozpuści a bułki będą chrupiące. Podajemy na ciepło z ulubionymi sosami lub same. Smacznego!