Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczywiście był pięknie wyrośnięty ale na zdjęciu wyszedł jak zwykle.
trzepaczka, sitko do posypania cukrem pudrem
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 86
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 128
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 33
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 3696
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 86
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 128
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 33
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 3696
Składniki
Ciasto najlepiej wyrobić końcówką malaksera z trzepaczką. Piekarnik się nagrzewa. Formę lub patelnię smaruje się masłem i wstawia na parę minut aby się nagrzało. Potem ciasto wylewa się do naczynia, jak się da bez wyjmowania naczynia. Zrumienienie zajęło 12 minut w 180 stopniach. Naleśnik był wyrośnięty na 10 cm. W czasie nakładania owoców i posypywaniu cukrem pudrem, opadł tak jak na zdjęciu :) Nie mniej był smaczny :)