Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczywiście był pięknie wyrośnięty ale na zdjęciu wyszedł jak zwykle.
trzepaczka, sitko do posypania cukrem pudrem
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1239
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 177
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1239
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 177
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Ciasto najlepiej wyrobić końcówką malaksera z trzepaczką. Piekarnik się nagrzewa. Formę lub patelnię smaruje się masłem i wstawia na parę minut aby się nagrzało. Potem ciasto wylewa się do naczynia, jak się da bez wyjmowania naczynia. Zrumienienie zajęło 12 minut w 180 stopniach. Naleśnik był wyrośnięty na 10 cm. W czasie nakładania owoców i posypywaniu cukrem pudrem, opadł tak jak na zdjęciu :) Nie mniej był smaczny :)