Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczywiście był pięknie wyrośnięty ale na zdjęciu wyszedł jak zwykle.
trzepaczka, sitko do posypania cukrem pudrem
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 170
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1727
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 337
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 170
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1727
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 337
Składniki
Ciasto najlepiej wyrobić końcówką malaksera z trzepaczką. Piekarnik się nagrzewa. Formę lub patelnię smaruje się masłem i wstawia na parę minut aby się nagrzało. Potem ciasto wylewa się do naczynia, jak się da bez wyjmowania naczynia. Zrumienienie zajęło 12 minut w 180 stopniach. Naleśnik był wyrośnięty na 10 cm. W czasie nakładania owoców i posypywaniu cukrem pudrem, opadł tak jak na zdjęciu :) Nie mniej był smaczny :)