Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slodkie sniadanie w weekendowy poranek
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Pomarancze obrac ze skorki i usunac blony i pestki. Jajka roztrzepac, dodac mleko, wanilie lub rum i wymieszac wszystko razem. Nastepnie maczac kazda kromke chleba w w jajecznej mieszance i klasc na rozgrzana patelnie z rozpuszczonym maslem.Smazyc do zrumienienia, nastepnie przewrocic na druga strone i rowniez smazyc az tost sie zrumienii
Po usmazeniu,Posypac tosty cynamonem i cukrem, dodac pomarancze i polac syropem.