Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to sycące danie na śniadanie. Daje dużo energii na cały dzień.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1514
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1868
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1514
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1868
Składniki
Jajka rozbełtać. Dodać mleko i starty żółty ser oraz przyprawy. Szpinak i pokrojoną cebulę poddusić na oleju. Wystudzić. Dodać do jajek. Całość przelać do foremki wysmarowanej masłem. Na wierzchu poukładać brokuły i pokrojona fasolkę szparagową. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 30 minut.