Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to sycące danie na śniadanie. Daje dużo energii na cały dzień.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113586
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113586
Składniki
Jajka rozbełtać. Dodać mleko i starty żółty ser oraz przyprawy. Szpinak i pokrojoną cebulę poddusić na oleju. Wystudzić. Dodać do jajek. Całość przelać do foremki wysmarowanej masłem. Na wierzchu poukładać brokuły i pokrojona fasolkę szparagową. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 30 minut.