Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to sycące danie na śniadanie. Daje dużo energii na cały dzień.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12947
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1470
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14228
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5885
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12947
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1470
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14228
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5885
Składniki
Jajka rozbełtać. Dodać mleko i starty żółty ser oraz przyprawy. Szpinak i pokrojoną cebulę poddusić na oleju. Wystudzić. Dodać do jajek. Całość przelać do foremki wysmarowanej masłem. Na wierzchu poukładać brokuły i pokrojona fasolkę szparagową. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 30 minut.