Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka z łososiem obowiązkowo w kształcie jaj na Świąteczne śniadanie. Galareta rozpływa się w ustach a dodatek aromatycznego twarożku świetnie komponuje się z łososiem.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 688
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 163
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1345
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 688
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 163
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1345
Składniki
W foremkach ułożyłam po kawałku łososia, a na to twarożek doprawiony pieprzem cytrynowym. Do tego jeszcze trochę dodatków. Bulion- miałam rosół drobiowy, podgrzałam Dodałam namoczoną żelatynę i wymieszałam. ` Jeśli żelatynę w granulkach namoczymy w niewielkiej ilości wody to potem łatwiej się będzie rozpuszczać. Ochłodzoną galaretą na moment przed stężeniem dodałam do foremek.
Smacznego :)