Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka z łososiem obowiązkowo w kształcie jaj na Świąteczne śniadanie. Galareta rozpływa się w ustach a dodatek aromatycznego twarożku świetnie komponuje się z łososiem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117941
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8344
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3102
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2056
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1515
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117941
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8344
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3102
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2056
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1515
Składniki
W foremkach ułożyłam po kawałku łososia, a na to twarożek doprawiony pieprzem cytrynowym. Do tego jeszcze trochę dodatków. Bulion- miałam rosół drobiowy, podgrzałam Dodałam namoczoną żelatynę i wymieszałam. ` Jeśli żelatynę w granulkach namoczymy w niewielkiej ilości wody to potem łatwiej się będzie rozpuszczać. Ochłodzoną galaretą na moment przed stężeniem dodałam do foremek.
Smacznego :)