Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakujący pomysł na śniadanie. Przepis pochodzi z 405. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Pyszny, prosty w przygotowaniu sernik, którym możesz poczęstować znajomych, k...
Odsłon: 160
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 968
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 269
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 46
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 66
Pyszny, prosty w przygotowaniu sernik, którym możesz poczęstować znajomych, k...
Odsłon: 160
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 968
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 269
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 46
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 66
Składniki
Szpinak umyć i osuszyć. Odciąć łodyżki, przełożyć do robota. Wlać oliwę, sok z cytryny i mleko. Posłodzić ksylitolem. Dodać proszek do pieczenia i mąkę. Wybić żółtko i zmiksować.
Białko posolić i ubić trzepaczką. Wymieszać z masą szpinakową. Porcjami wlać do rozgrzanej i natłuszczonej gofrownicy. Upiec gofry. Lekko wystudzić na kratce.
Podawać z serkiem kozim, plastrami awokado (skropić sokiem z cytryny i oliwą) oraz koperkiem.